Adverteren op de buurtbus lijnen 259 en 261

Dit kan ook aantrekkelijk zijn voor uw bedrijf! En u steunt er onze vrijwilligers mee.

 

Doordat er op 11 december 2016 de nieuwe consessie van start is gegaan, is er een nieuwe bus aan ons programmma toegevoegd. De diensten op deze lijnen worden uitgevoerd door onze twee bussen die in een 1 uur dienst beide lijnen verzorgen van 7.00u 's morgens tot 18.00u 's avonds.

Hiervoor was het nodig om het aantal vrijwilligers te verdubbelen.

Dat deze bussen rijden is mede te danken aan de vele vrijwilligers die hiervoor elke dag een blijvende inspanning leveren.

Om de organisatie operationeel te houden vraagt Stichting Buurtbus Laarbeek aan bedrijven en organisaties om financiele ondersteuning om de nodige kosten te kunnen betalen.

Tevens biedt dit ons de mogelijkheid om af en toe onze vrijwilligers te bedanken voor hun inzet.

 

Hoe kunt u ons steunen?

 

U kunt als bedrijf of organisatie reclame maken op buurtbussen, die dagelijks 22 x door de Laarbeekse kernen rijden. Ook de kernen Nuenen en Helmond centrum bereikt u zo met uw reclame.

(Zie hiervoor het routeschema  (route 259route 261)

Naast een duidelijke vermelding op de Buurtbus, wordt de naam van uw bedrijf ook vermeld op de site www.buurtbuslaarbeek.nl.

Ook op uw site kunt u een link plaatsen als: Sponsor Buurtbus Laarbeek, zodat voor uw relatie uw maatschappelijke betrokkenheid zichtbaar is als onderdeel van uw bedrijfsvisie.

 

Voor meer informatie kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen op

nummer: 06 57340503

Of email ons op buurtbuslaarbeek@gmail.com

 

Ondanks de door de provincie opgelegde beperking van de reclame, hebben wij, door de verdubbeling van het aantal bussen, nog een beperkte ruimte beschikbaar.
Wacht dus niet te lang want al diverse collega´s zijn u al voor gegaan en er zijn nog maar enkele plaatsen vrij op onze buurtbussen.

Een van onze bestuursleden neemt dan z.s.m. contact met u op.

 

Voor onze sponsors klik hier.